به چه طریق میتوان عکس های تگ شده در پروفایل اینستاگرام را پنهان کرد؟

تگ کردن

اصولا بیشتر افراد با کلمه تگ و منشن کردن در اینستاگرام آشنا هستید، این دو اصطلاح در واقع

دو نمونه از پرکاربردترین و جذاب ترین ویژگی های اینستاگرام تلقی میشود.

با یوفن همراه باشید.

اینستاگرام قابلیتی بنام تگ کردن دارد هنگامیکه یک کاربر در اینستاگرام نام شما را برای تصویر

تگ می کنه عکس در بخش  photos of you پروفایل شخصی اینستاگرام خودتون به صورت اتوماتیک

نشان داده میشود، در واقع به این نحوه اینستاگرام هشداری میدهد به جمع آوری اطلاعات

صحیح تر و به واقعیت هر چیزی کمک میکند. وقتی شخصی شما را در عکسی بر روی اینستاگرام

تگ می کنه، خودتان میتوانید در نشان دادن آن عکس بر روی صفحه شخصی خودتان در اینستاگرام

نظر داشته باشید. در واقع برای نشان دادن عکس تگ شده در اینستاگرام دو حالت وجود دارد:

حالت اول ، به صورت اتوماتیک و بدون تأئید شما به عکس های صفحه کاربری شما اضافه میشود

. حالت دوم با نظارت شما و بصورت دستی می باشد.

در اینستاگرام چگونه میتوان شخصی یا کاربری رو تگ کرد؟

برای تگ کردن افراد در عکستون، اول باید عکستون کامل آپلود بشود.

قبل از اینکه عکستون انتشار بدید، روی گزینه Tag People بزنید.

مرحله دوم بر روی هر کاربری از کاربری که میخواهید، ضربه بزنید.

در مرحله بعد آیکونی ظاهر میشود و از شما می پرسد شخص مورد نظر شما کیست؟

نام کاربر را تایپ کنید و زمانی که پروفایل کاربر مورد نظر در لیست نشان داده شد انتخابش کنید.

در آخر می بینید که اسم کاربر شما به صورت تگ در عکس نمایش داده میشود و می توانید آن را انتشار دهید.

تگ کردن

چگونه میتوانیم از نشان دادن عکس های تگ شده در پروفایل اینستاگرام جلوگیری کنیم؟

بر روی آیکون “profile” ضربه بزنید. (محل قرارگیری آیکون در گوشه سمت راست صفحه می باشد)

**نکته ی که باید به آن توجه کرد:

اگر چندین حساب را از طریق یک برنامه مدیریت می کنید، این آیکون به عنوان عکس پروفایل حساب شما نشان داده میشود.
در مرحله بعد “photos of you” ضربه بزنید. (سومین گزینه زیر اطلاعات پروفایل شماست)

عکس مورد نظری که میخواهید مخفی بشه، ضربه بزنید با این روش عکس باز میشود.

دوباره بر روی عکس ضربه بزنید. (نام کابری اینستاگرام شما روی عکس نشان داده میشود)

بر روی نام کاربری خودتون ضربه بزنید.

سپس گزینه “hide from my profile” را انتخاب کنید.

روی گزینه “Done” ضربه بزنید و با این روش این عکس در پروفایل شما نشان داده نمیشود.

میتوانید با کمک بخش “Hide From My Profile” عکس ها را یکی یکی از روی صفحه شخصی خودتون حذف کنید.

اگر این موضوع همیشه تکرار میشود ، می توانید امکان نمایش عکس های تگ شده را در

قسمت “Photos Of You” در اینستاگرام کلاً غیرفعال کنید:

برای این روش باید مراحل زیر را بترتیب انجام دهید:

وارد پنل کابری خودتون بشوید و از سمت راست و بالا آیکون تنظیمات سه نقطهای را لمس کنید.

مرحله ی بعد در قسمت “account” و سپس “Photos Of You” مراجعه کنید.

در قسمت ” Photos Of You ” برای شما دو گزینه دارد که بطور پیش فرض تنظیمات

این قسمت در حالت اتوماتیک قرار گرفته است.

شما در این بخش میتوانید ازاین طریق انتخاب کنید که آیا عکس ها به صورت دستی و توسط خودتون

روی بخش ” Photos Of You ” قرار بگیرد یا به صورت اتوماتیک این روش انجام بشود؟

گزینه دوم را انتخاب کنید و به پروفایل خود بازگردید و در این حالت دیگه کسی نمی تواند با تگ کردن شما،

عکس تگ شده را در قسمت ” Photos Of You ” در اینستاگرام شما نشان بدهد.

 

 

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *